tom b

Runoilija Kaksipapäinen Kotka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
  on ollut niin pitkään hiljaista

       olen antanut hedelmien
       mädäntyä koreihin
         unohtanut
         miten miekkaa käytellä

     katoilla on lunta -
       viimeinen muistikuva:
       parvekkeen ovi on pidettävä auki 
       tai tukehdun

              miekka
             on tässä - edessäni taas

              hiljaa
              odottaa
            odottanut - koko talven

            en osaa puhua
            sille

            olen hänelle

              tulevaisuudelta eristetty stop

             tämä hetki jota

           ei enää ole

       valkoinen katsoo hyytävänä edessä,
       Espanjan aurinko,
       idän kesä:

         savun haju joka aamu

              nuolen miekkaa

              maistan veren hetken
              maistan ajan

              joka vielä


              on oleva
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot