no on

Runoilija Kaksipapäinen Kotka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
     on kuollut, on haudattu, on kadonnut,
     ei ole

 kuva kuollut,
 ovat toiset kuvat
   jotenkin kasvaneet


      kasvaimet


    ovat kasvaneet toiset kuvat
    vaatimattomammat
    vaatimattomat

      kasvainkuvat


 kasvainkuvaintakainen:

 on unohtunut
 on

 unohtunut mutta
 on

   kasvainkuvat...

   elät, olet, et elä, olet
   olet - elät, et elä
   elät - et elä
   elät?

   on elämä
   kasvainkuvien
   takana unohtunut ja
   muotoon langennut on elämä

        kasvainkuvien muoto
        kansikuvien kuvien elämä

            langennut elämä
            on hylännyt, on unohtanut

            on unohtunut
            on

            unohtunut mutta
            on

            on
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot