b 2

Runoilija Kaksipapäinen Kotka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
yläkerran naapuri
tuulettaa

jokainen liikkeellä
tähän aikaan

tämän enempää
sanoja ei ole

yläkerran naapuri

liikkeellä tähän aikaan

huomenna

ei enää sanoja


Mannerheim on auktoriteetti
ja Suomen sotien sankari,

tuli vain mieleen

seinän takana
sanoja, tärkeitä henkilöitä

korvani
tulivat mieleen

yläkerran naapuri

kuusiseinäinen huone
ja yhden seinän takana t
                            o s   i
       k              u  n  n        i  oi
               t e t a... kun
   ni oi
              t   e tt a
va

vanhin poikani on jo aikuinen mies
minä tässä vain
kuuntelen kun
aikuinen mies
itkee

yläkerran naapuri
aikuinen mies
tosi kunnioitettava
tosi ihailtava
hyvä sotajohtaja
oma poikani

kuuntelen
hän hymyilee

ihmetytti tämä hyvyys
noin suuri ja laaja
kasa valokuvia

en tiennyt Mannerheimin olevan
niin lahjakas
niin ihmeellinen

pienessä maassa niin suuri mies
sopusuhtainen, lahjakas,
ihmeellinen, oma poikani

häntä ei enää syytetä
hänet on ylennetty sotavangiksi

poikani nauraa
mitä muuta hän tekee
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot