ee oo uu oo ee oo uu

Runoilija Kaksipapäinen Kotka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
sinä

sinä

sinä

  lumoaa Toivon

    alaston heinä

      rasvaton maito

        vapauttaa asiat

                r     R   R

 elämme laitumella arvaamatonta elämää
    odotamme odottamatonta
  tuulia t y k i n s u u s t a ja tyyntä
       odotamme jonkun ehkäisevän
     estävän

mutta aids on lopullinen

   tappaa
   valistaa
   vääristää
   uskon viee
   Uskon tuo, t

   vapaus esineistä:
       sanaton märehtijä pellolla
   elää yksinkertaista elämää
         maidotonta
      vapaana haluista

             lantakasaa kiertää
         toverini peltohiiri
           pelto, hiiri
               hiiripelto
                   hiirimeri
                     hiiriulappa
                 hiirikauppa
           hiiriostoskeskus
      hiirihiihtokeskus

            valtavat enkelit
              laskeutuvat lantakasan päälle
         kaunis ruumis
           jota kärpäset syövät

    tuhat lankaa joita solmia
    tuhat toveria
    tuhat ruumista

 ja suurin niistä on

    R

     E

       K

           K

                A

         ...kuten The Smithsin laulussa
         me kuolemme
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot