lapsi varjon

Runoilija taikatikru

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paskan hajussa kasvaa... ARVOSTELKAA!!!!!!!!!!!
 

vieläkö muistat nimeni? nimeni joka lähes tuhosi sinut
vei pilvienkin ylle, ja sieltä sinut helvettiin lähetetin

viha ja rakkaus käsi kädessä, piikissä, tässä hetkessä
viha ja rakkaus, itkiessä viedessä viimeisiä ystäviä

yrität roikkua taivaissa, rautapallot nilkoissa
yön ritarina ilman haarniskaa, ruostuneena

jos kuulet minun puhuvan tuulelle
ymmärrä että meidän täytyy säilyä

voi rakas lapseni, vuorilta sinut haettiin
nummille sinut lähetettiin

sinä itse joudut kulkemaan polkusi
koristelemaan sen reunat yksin

minä odotan auringossa
taikka varjossa

rakas lapseni

jos päätät tulla takaisin
kaikkien kukkien kuoltuakin?

olen luultavasti kuollut, kuollut sinulle
syntynyt uudestaan jollekkin toiselle

revin ihoa hetken ja satutan sinua
rakastan sinua ja et ymmärrä minua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot