sokea

Runoilija taikatikru

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paskan hajussa kasvaa... ARVOSTELKAA!!!!!!!!!!!
 

jos olet lähdössä sulje ovi
en tahdo enää ketään tänne

maatessani humaltuneena lattialla
tai kuolleena, rantautuneena kotiin

milloin itken, itken sokean itkua
silmäni tyhjänä, sieluni riekaleina

ammun taivaalle sanoja
rakastelen taivasta salamoilla

rakas ystäväni sinäkin olet sokea
yrittäessäsi ottaa kiinni aikaa

sulje silmäsi, ota kädestäni
vien sinut pakanoiden puutarhaan

kädestäsi puristan tuskan pois
poistan hämyn luomistasi

takerrun maahan, joka minut synnytti
revin irti metallin, joka minut tappoi

sulje silmäsi, herätän itseni
veistän naamion kasvoiltan >
............

valoni.................

Selite: 
sokea voi nähdä, näkevä voi olla sokea
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosi etenee hyvin, kokonaisuus on eheä. Liika monimutkaisuus on karsittu pois, siitä pidän. Tämä herättää myös paljon ajatuksia, nimenomaan siitä sokeudesta ja näkevyydestä -ja onko niitäkään sitten lopulta edes olemassa.
Lopetus särähtää korvaan. Kaksi viimeistä säettä oikeastaan, muut toimivat hyvin. Ehkä noita pisteitä ei välttämättä tarvitsisi viimeisellä rivillä.

 

Käyttäjän kaikki runot