Vain taivas rajoittaa

Runoilija 695b160bdf4203de9022163851efa05f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008
Viimeksi paikalla: 4.8.2019 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei tunne tietänsä ihminen,
elo on kuin haihtuva hetkinen"
 

Jatkuvasti, vahingossakaan rutiinia rikkomatta

Olen juossut perässä toivottoman rakkauden
Yrittänyt potkaista itseni hikisenä huipulle
Istunut pulpetissa kiltisti kuunnellen
(muiden mielipiteitä)

Jäänyt niin kauaksi kaikesta
siitä, mitä oikeasti haluan

En voi tarpeeksi kiittää päivää,
jolloin seikkailunhaluinen mieleni ymmärsi elää
niin kuin haluaa,
eikä niin kuin toivotaan

Herään jälleen huomiseen
monta astetta onnellisempana
Hymy huulilla

Selite: 
Palan halusta nähdä kaiken sen.. Koko maailman
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot