Puhdas sakenee

Runoilija 695b160bdf4203de9022163851efa05f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008
Viimeksi paikalla: 4.8.2019 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei tunne tietänsä ihminen,
elo on kuin haihtuva hetkinen"
 

Eilen se nauroi sydämellään, hymyili,
joi teetä hunajalla
ja kertoi kauniisti kuulumiset

Tänään se repäisi hiustupsun lattialle
kiroillen raapi reiteen kolmella kynnellä
Nauroi, hymyili
ja oli hiljaa niin
tyytyväinen

Olen Jane, jonka Tarzan tiputti liaanista

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot