Ps. Tulen takaisin

Runoilija 695b160bdf4203de9022163851efa05f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008
Viimeksi paikalla: 4.8.2019 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei tunne tietänsä ihminen,
elo on kuin haihtuva hetkinen"
 

mitä jos jokainen auringonnousu
on hajottava minut palasiksi

lennän säteiden taa hiljaiseen tuuleen
kesän värisenä tuhkana
tiputtaen maailmalle pienet korvani

jätäthän niille tunteesi
kerrot huolesi
hypit ilosi
toivon niin, enemmän kuin ikinä uskotkaan

sillä
hämärän laskeutuessa pellolle
saavun valvomaan vierellesi
kuiskaan tunteillesi
vastauksen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot