!

Runoilija 695b160bdf4203de9022163851efa05f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008
Viimeksi paikalla: 4.8.2019 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei tunne tietänsä ihminen,
elo on kuin haihtuva hetkinen"
 

Mitä enemmän yritän,
sitä enemmän epäonnistun
ja saavutan.

Tänään ymmärsin..
Se ei ole plus, miinus, nolla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen ajatus runossasi. Toivottavasti saavutukset ovat voitolla. :)

Kaikilla on välillä hetkiä, kun tuntuu, että yrittää ja yrittää ja mitä enemmän ja tiukemmin yrittää, sitä pahemmin vain epäonnistuu ja pettää itsensä. Se kuuluu elämään (niin kuin omassani runossani kuvailen elämän ylä- ja alamäkiä), eikä epäonnistumisista tarvitse masentua -ympäriltäsi löytyy aina joku, joka välittää ja auttaa sinua eteenpäin, lähemmäksi elämän ylämäkiä. Runosi sai minut ajattelemaan asioita, elämää yleensä, se kertoo ''onnistuneesta'' runosta. Runo, joka herättää niin tunteita kuin ajatuksia on täyttänyt tehtävänsä, jos niin voi sanoa.

:):) hymynaamat perään, ettei kuulosta liian vakavalta tekstiltä :)

Täydellisyys on mahdotonta, liika yrittäminen väsyttää. Parhaansa voi aina tehdä.

 

Käyttäjän kaikki runot