Luulin enkeliksi

Runoilija 695b160bdf4203de9022163851efa05f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008
Viimeksi paikalla: 4.8.2019 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei tunne tietänsä ihminen,
elo on kuin haihtuva hetkinen"
 

Joka päivä koskin sua
hymyilin vastauksen silmilles
esittelin talostani sen pimeimmänkin huoneen
annoin sun koskettaa
-ihan mihin vaan-

En ole synnitön ja
myönnän sen

Se päätyi umpikujaan,
enkä murjota enää päätökselleni
Sillä keskustelu toisensa perään
päivä päivältä

Kasvaa pelko ja tieto
etten koskaan edes tuntenut sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan mahtavan hyvä!!!!

Päätökselle ei kannata murjottaa. Päättämättömyys on pahinta. Hyvä runo, tunteeko sitä lopulta koskaan ketään kunnolla? Edes itseään?

Kiitos paljon !<3 Et oo kyl itekkään mikään ihan huono ;:) Tykkään tosi paljon täst runosta.

Tämä runo osui niin syvälle sieluun et huhhu! <3

Suosikit -->

Syvällistä tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot