Toistuvaa

Runoilija 695b160bdf4203de9022163851efa05f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2008
Viimeksi paikalla: 4.8.2019 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ei tunne tietänsä ihminen,
elo on kuin haihtuva hetkinen"
 

Kaikella masokistisuudellaan

Rakastan syvyyttä,
joka raukeaa
kaiken sen näytellyn
alta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

H i e n o runo,
vaikuttavaa tunnetta...

 

Käyttäjän kaikki runot