Riitti

Runoilija belajaroza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus kantaa läpi elämän...
 

Seisoin juoksevan veden
alla,
puhdistauduin

Unohdin hetkeksi kosketukset,
tuoksut, katseet
- ne palasivat takaisin

Sinä olet päiväkirjani tabu.
Kirjoitan sinut seiniin
ja puiden lehtiin

Piirrän sinut vartaloni
kaariin,
istutan jokaisen muiston,
juurrutan jokaisen katseen
sydämeni vereslihaan

Vaalin noidankehän
raastavaa kulkua
ohimoni läpi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoja runoja.

Tämä erityisesti takertui mieleen, tuli välittömästi mieleen intohimoinen veeda runollisuus. Gangesin virta, loputtoman virkistävä vesi jne.

 

Käyttäjän kaikki runot