Ruumiinavaus

Runoilija belajaroza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus kantaa läpi elämän...
 

Tänä iltana sinä
annoit minulle
kaiken.
Opetit minut
uskomaan
johonkin
jota en nähnyt
- en tuntenut

Haluan kuoria
sinut,
pala palalta
riisua ihosi

Tahdon vain nähdä
oletko sinä avoinna
- minulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jäin runon jäläkeen pohtimaan viimeistä kappaletta.

niin, oliko?

jäin runon jäläkeen pohtimaan viimeistä kappaletta.

niin, oliko?

 

Käyttäjän kaikki runot