Runko

Runoilija belajaroza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus kantaa läpi elämän...
 

En aina uskoisi
jollen jaksaisi kasvaa

Kadotan itseni
kerran päivässä
- vain, jotta oppisin
miten maailma hengittää
ympärilläni.

Rungossani on koloja,
joista näkee läpi.

Jos en usko
en jaksa kasvaa

Ammuitko runkooni reiät,
joista aamut valuvat läpi?

Annoitko minun kasvaa?
Annoitko!
Riistit uskoni kokonaan.

Anna minulle elämäni
takaisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pettymystä luen, hienosti olet kirjoittanut tämän.

tässä runossa näin yhtymäkohtia omaan tyyliini kirjoittaa.hieno runo, joka pitää otteessaan eikä revittele liian draamattisesti.kiitos kommenteistasi.

Pettymystä luen, hienosti olet kirjoittanut tämän.

tässä runossa näin yhtymäkohtia omaan tyyliini kirjoittaa.hieno runo, joka pitää otteessaan eikä revittele liian draamattisesti.kiitos kommenteistasi.

 

Käyttäjän kaikki runot