Pako

Runoilija belajaroza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus kantaa läpi elämän...
 

Et sinä minulta
mitään piilota.

Näen timantissa
hiomattoman sauman.

Nuolaisen karkeaa
pintaa
- kirvelevä suola
nirhaisee kieltäni

Sinä olet kitkerä
kuin ikäloppu vanhus.

Ymmärrätkö nyt,
miksi minä haluan mennä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot