ME

Runoilija belajaroza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus kantaa läpi elämän...
 

Sano se tuhanteen
kertaan,
minä en väsy.
Vielä,vielä,vielä
sano!

Maidonvalkeuteen
upota mehusi.
Railot reisilläni
sykkivät, sykkivät
valuvat
alas.

Suolaiset karpalot
huurtuvat,
henkäiset.
Vielä, vielä, vielä.

Silmäkulman
kimmellys
valuu, valuu
sekoittuu,
punaiseen kiihkoon.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä. Rytmitys tulee iholle. Tuskaisen aistillisia säkeitä, kokonaisuus toimii.

 

Käyttäjän kaikki runot