Parasta ennen

Runoilija belajaroza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus kantaa läpi elämän...
 

En halua tehdä
valintoja
Ne pilaavat elämän.

Viimeisen käyttöpäivän
jälkeen
kaikki on
hapanta,
päivät kokkareisia.

Huomenna minun
sydämeni on homeessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuulostaa katkeralta. "Viimeinen käyttöpäivä" :/

 

Käyttäjän kaikki runot