Sokea

Runoilija belajaroza

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielikuvitus kantaa läpi elämän...
 

Uskalsin haukata
kirpeää tuulta.
Sanoit, etteivät kuolleet
kummittele,
en uskonut.

En usko vieläkään.
Näin kasvosi lammen pinnassa,
toivottavasti silmiesi peili
pirstoutui syvyyteen

Tyyneyden takaa
et nähnyt minua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hieno runo.. jotenkin... en osaa sanoa mut todella mahtavaa tekstiä.

Sanoilla kuvia... Olet taitava tässä.

 

Käyttäjän kaikki runot