Roihu

Runoilija rölli^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämälläni on kissan kynnet ja hain hampaat, onneksi niiden välissä on myös hattarapilviä, kevyitä laskuja todellisuuteen.
 
Kun sinä olet vuoristoratani, 

kutkutus mahanpohjassani

nauruni lähde

ajatusteni lukija,

ymmärryksen halulla täytetty
kuuntelija

sydämeni päällä kurnuttava prinssi

minä hukun silmieni Välimereen
koralliriutan koristeeksi
merenneidoksi
Että minä en
palaisi

rakkaudesta
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot