Joulurauhaa

Runoilija rölli^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämälläni on kissan kynnet ja hain hampaat, onneksi niiden välissä on myös hattarapilviä, kevyitä laskuja todellisuuteen.
 

Kuuset harteillaan puuterilunta,
koivuja koristaa kerros kuuraa
kurkottavat oksillaan taivasta kohden
kehystäen tuikkeen pienten,
suurten tähtösten

Maan unta suojaten valvoo
hiutalepeitto
Tuvan portailla
lohdullista lämpöään luo
kynttilälyhdyn valo
Hangessa pienet askeleenjäljet
ikkunan alle tuo
Piirtyy seinää vasten jouluenkelin siivet
Jouluun rauhoittuu talo

Jatkuu matka enkelin
luo seimenlapsen pienoisen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot