Mennä nukkumaan

Runoilija rölli^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämälläni on kissan kynnet ja hain hampaat, onneksi niiden välissä on myös hattarapilviä, kevyitä laskuja todellisuuteen.
 

Kun yö havisuttelee
rakkaudettomia siipiäni,
nukun silmät auki.
Uneni on jos,
kaikkine mahdollisine ja mahdottomine
yhtälöineen,
kunnes painajainen
pyörittää pelkokertoimeni
palmikoiksi.

Silmäni sulkeutuvat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi että:)
Miten oikeisti sanottu
kiitos.

Kaunis runo.

Kauniisti kirjailtu, pidän todella :)

 

Käyttäjän kaikki runot