Koskettamalla

Runoilija rölli^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämälläni on kissan kynnet ja hain hampaat, onneksi niiden välissä on myös hattarapilviä, kevyitä laskuja todellisuuteen.
 
Sadepisaroiden koukeroiset askeleet
epävarmuuden hellä kosketus
kitaran nailonisilla kielillä

hiljaisuutta kiduttaa
sieluton saksofoni
sisällään kuin ikirouta

hentoisesti
tahdonvoimalla
kosketin painuu pohjaan
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minäkin pidin. Hieman ristiriitaiset kuvat tekivät runosta vahvemman. Pidin myös tuosta soitin-teemasta.

Varsinainen löytö tähän iltaani, kiitos!
Musiikki ja tunteet,
siinäpä täydellinen yhtälö.

Todella kaunis! Uskomatonta runoilua!(Y)

Minäkin pidin. Hieman ristiriitaiset kuvat tekivät runosta vahvemman. Pidin myös tuosta soitin-teemasta.

Upeaa. Mahtavat kielikuvat. Pidin paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot