Apologize

Runoilija rölli^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämälläni on kissan kynnet ja hain hampaat, onneksi niiden välissä on myös hattarapilviä, kevyitä laskuja todellisuuteen.
 

I’m yours, girl in the mirror
I’m yours, girl in the mirror
here isn’t any better

closed eyes
do you see a really

I’m yours, girl in the mirror
I’m yours, girl in the mirror
maybe sooner or later

fingerprints on my sweater
do you feel

I’m yours, girl in the mirror
if you can see, feel
as I do
I’m right to you

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot