Vahva

Runoilija rölli^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämälläni on kissan kynnet ja hain hampaat, onneksi niiden välissä on myös hattarapilviä, kevyitä laskuja todellisuuteen.
 

Viikatteen terällä
sormenpäät
hyväillen hellästi
pitävät pintansa
Raekuuron jäljiltä
heinänkorret
väreillen tuulessa
katsovat aurinkoon

Jalanjäljet ovat selkeät,
suorat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suunnattoman kaunis runo,
hienointa lukemaani pitkään aikaan.
Tunnelma on jotain aivan ainutlaatuista,
koko runo on aivan hiljainen
ja silti täynnä asioita, havaintoja, hetkiä
jotka välittävät tunnetiloja

Ihastuin vallan runoosi

Vaikuttavan omaperäistä... `tuoretta`, ja Kaunista.

Hieno tämäkin, etenkin viimeinen säkeistö.

 

Käyttäjän kaikki runot