Koivu

Runoilija rölli^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämälläni on kissan kynnet ja hain hampaat, onneksi niiden välissä on myös hattarapilviä, kevyitä laskuja todellisuuteen.
 

Kun tapasin sinut
käärivät puut itseään
vihreään silmuverhoon

Kirmasin kauneuden lävitse
varpaitteni välissä hiekkaa
sinua kohti
valkoisena kukki meri

Poimin ruskaa
talven varalle
väriksi
mustavalkoiselle elämälleni

Tänään ikkunasta tervehtii
luuranko oksillaan untuvaharso
Kuun kajossa
katson olkani yli
pyryttää jälkeesi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellakin hieno.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot