Surun harmaana talona

Runoilija BirdOfTheSadness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin talo joka seissyt jo autiona -70 luvulta,
seison tässä , seinät harmaiksi nuoltuna, vuosien saatossa.
Ikkunat vandaalien rikkomana, piha täynnä lasinsirpaleita.
Porstuassa ihmisen paskaa, siinä missä ennen
kukkivat tulipunaiset pelakuut.
Ovet säleiksi hakattuna,pohjatuulen käydä läpi.
Siinä seistessäni,
päätän tuoda pelakuun huomenna sisään.
Ja huomenna, heti huomenna, laitan muovit ikkunoihin, ja piisiin palamaan, nuo ranteen vahvuiset oksat,
jotka pihakoivu oli väsynyt kantamaan.
Huomenna on lämmin...

Selite: 
Uuden edessä, nöyränä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Entinen kun jää taakse, valtaa kaipuuta vanhaan ja toisaalta iloitsee uudesta mahdollisuudesta. Syvällinen ja hieno runo. Hauskaa syntymäpäivää.

Melankolinen sävy, mutta paljon syvällistä asiaa.
Sydänlämmin onnittelini!

Koskettavasti sanailet.Uuden edessä usein nöyrtyy.
*Lämmin syntymäpäiväonnittelu*

 

Käyttäjän kaikki runot