Lapselleni

Runoilija BirdOfTheSadness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käpylehmiä pehmeällä, vihreällä sammaleella...
Jääpuikkoja räystään reunalla...
Suuria ihmeitä maailma pullollaan...

Vastapaistettuja lettuja,
mansikkahilloineen, kevään ensimmäisenä päivänä...
Seinän vierustan isot mansikat...
Ensimmäinen uinti, äidin pitäessä käsistä kiinni...
Keinu...
Kahvit leikkimökissä, paakelsien kera...
Ensirakkaus,
kyynelineen,
äidin turvallisessa sylissä...
Kunnes tulee aika kokeilla siipiään...
Ja äidin rakkaus,
tulee kannattamaan Sinua, Lapseni,
joka päivä,
höyhenen keveillä siivillään.
Lämmittäen Sieluasi ikuisella
rakkaudellaan,
ettet jalkaasi, rakkaani, kiveen loukkaisi.

Selite: 
Rakkaalle nuorimmaiselleni, kuusitoista-vuotis syntymäpäivänä...
Kategoria: 
 

Kommentit

onpa nätti runo :) herkkä ko oon niin melkeen voisin itkeä.. toivottavasti lapses arvostaa kaltaistas äitiä.. mä aenakin arvostaisin jos vaan sellasen saisin..

Kaunis tunnelmaruno. Lohdullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot