Sattuu

Runoilija BirdOfTheSadness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydämen läppien välissä
hyytynyttä verta.
Elossa ja silti kuolleena.
Säteitä valosta pimeydessä.
Lapsuuden haavojen
edelleen vuotaessa.
Luopumiseen olen jo oppinut.
En vain muistanut
miten se sattuu.
Viimeisestä jo aikaa liian
kulunut...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nätti...alkoi hienosti mutta lopussa vähän...herpaannutti otettaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot