Rakkaalleni

Runoilija BirdOfTheSadness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kultaseni
Ei enää koskaan yksinäisiä öitä
Rakkaani
Ei enää koskaan tuskan täyttämiä päiviä
Minä sylissäsi päivin ja öin
hellien käsiesi turvallisesti ympäröimänä
Ihosi ihollani, kuumana ja rakastavana
Huulesi huulillani
Joskus kyynelien tipahtaessa poskilleni
otat kasvoni käsiesi väliin, suutelet ne pois ja
viet minut takaisin rakkautesi pehmeään pumpuliin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot