Kohtalon oikkuja

Runoilija BirdOfTheSadness

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.11.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Perhosen kotelona ajopuvun sisällä
odottaen,
että siipensä auki saisi.
Sudenkorentona ilta-auringossa,
tanssien viimeistä tanssia.
Elämän pituinen matka,
lyhyt kuin perhosen päivä.
Keskipäivän lämmöstä hämärään...
Annoin ja otin en kadu...

Selite: 
Mitä tähän sanoisi...
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot