Nimetön

Runoilija Hipsiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2014
Viimeksi paikalla: 13.10.2016 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1988

Elämää nähnyt ja paljon kokenut 27- vuotias kahden ihanan lapsen äiti.
 

Pimeys valtaa suurimmankin.
Peittää kylmään routaan, tämän kallisarvoisen maan.

Tyhjää.
Kylmää.
Hiljaisuus.

Poistuu elämä.
Kuihtuu puut.
Maailma loppuu, se on joillekin alku uus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

elämä piileskelee synkkyyden alla..

hoeno runo..lopussa totuis

 

Käyttäjän kaikki runot