Epävakaus

Runoilija Hipsiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2014
Viimeksi paikalla: 13.10.2016 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1988

Elämää nähnyt ja paljon kokenut 27- vuotias kahden ihanan lapsen äiti.
 

Tyttö pieni epävakaa, mieli ees taas kahta sataa.
Mikä neuvoksi, sydän hennoksi.

Rakkauden löysi, helpottui.
Kunnes vuosien myötä uusiutui.

Samaa rataa mennään taas.
Psykologikin todisti sen taas.
Epävakaa tyttö.

Selite: 
Ylämäki Alamäki.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot