Ystävyyden katkeaminen

Runoilija Hipsiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2014
Viimeksi paikalla: 13.10.2016 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1988

Elämää nähnyt ja paljon kokenut 27- vuotias kahden ihanan lapsen äiti.
 

Musta mytty keinussa.
Istuu. Miettii.
Miksei kesä tullutkaan?
Talvi jäi sydämeen asumaan.

Pisarat poskille jäätyy,
äänetön suu mutruun vääntyy.

Silmät tuijottaa,
Ystävää ne odottaa.

Selite: 
Menetin ystävän. vieläkin sattuu, ehkä joskus sydän antaa myöden?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo sydäntä särkevästä aiheesta,
mut ei pitäisi jäätä miettimään sitä.

Aloittaa uusi elämä.
Alku on persoonallinen, mutta loppua kohti lopahtaa jotenkin.
 

Käyttäjän kaikki runot