Rakkauden jälkeen

Runoilija Hipsiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2014
Viimeksi paikalla: 13.10.2016 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1988

Elämää nähnyt ja paljon kokenut 27- vuotias kahden ihanan lapsen äiti.
 

Siniset nuotit, hopeisen kuun alla.
Musta suru, punaisen puseron alla.

Kivistää, repii.
Kuristaa, salpaantuu henki.

Miksi lähdit luotain mun, kun aina halusin olla vain sun?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot