Enkelin tie

Runoilija Hipsiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2014
Viimeksi paikalla: 13.10.2016 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1988

Elämää nähnyt ja paljon kokenut 27- vuotias kahden ihanan lapsen äiti.
 

Lähti lentoon enkeli tuo, kunnes siivet katkesi nuo.

Mikä neuvoksi, mitä tehdä, kun ei jalatkaan enää kestä.

Maahan kaatui, haavoittui.

Kuka siivet taas rakentaisi ja kaiken parantaisi?

Yksin odottaa ja kulkee, kunnes lopulta silmänsä sulkee.

Päättyi enkelin tie kivinen, nyt uusi ihme täytti sen.

Uuteen maailmaan astui hän, valo ja rakkaus täytti tän uuden ikuisen elämän.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot