Helpotus

Runoilija Hipsiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2014
Viimeksi paikalla: 13.10.2016 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1988

Elämää nähnyt ja paljon kokenut 27- vuotias kahden ihanan lapsen äiti.
 

Auringonsäteet valaisevat mustat lammikot.
Pimeys väistyy valon tieltä.
Hiljaisuus rikkoutuu helisevään nauruun.
Jalat kevenevät.
Hengitys helpottuu, ikävä helpottaa.

Aika voittaa murheet.
Ilo, onni. Kupliva riemu.
Leijua ilmassa. Tätäkö se on.
Kiljua ilosta.

Voitin.
Aika päihitti murheet.
Rikkinäisestä tuli jälleen ehjä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmeitä tapahtuu! Aika tekee niitä!

 

Käyttäjän kaikki runot