Kohtalo

Runoilija Hipsiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2014
Viimeksi paikalla: 13.10.2016 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1988

Elämää nähnyt ja paljon kokenut 27- vuotias kahden ihanan lapsen äiti.
 

Kohtaloa onko tää , kun en enää mitään nää?

Yksinkö mun kuuluu olla, kaikki luulee, oon täysi nolla.

Mikä kohtalon määrittää, miksi en saa mitään hyvää?

Rakkautta siellä täällä, yksin vain mä istun jäällä.

Kohtalon oma olenko aina , kun oikeaa rakkautta en saa ees lainaan?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot