Sairas

Runoilija Hipsiäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2014
Viimeksi paikalla: 13.10.2016 14:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
10.11.1988

Elämää nähnyt ja paljon kokenut 27- vuotias kahden ihanan lapsen äiti.
 

Kipu viiltää.
Jalat eivät kanna.

Hiljainen huuto.
Ilmeettömät kasvot.
Tukahdutetut kyyneleet.

Päivät kuluvat.
Vuodet vierivät.

Lääkkeet turruttaa, mut mikään ei muutukaan.
Kipu aina läsnä, oliko se elämä tässä?

Selite: 
Vuoden sairastelleena toivois jo valon tulevan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot