Nimetön

Runoilija ComeCloser

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2011
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 18:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1988

 

En jaksais enää vaan odottaa,

en tahdo enää pelätä,

en epäillä,

tai pelata pelejä.

En halua enää pettyä.

Eikö elämä vois olla vaan helpompaa,

tasasempaa, rauhallista.

Haluaisin luottaa, antaa

ja saada.

Rakastaa ja

tulla rakastetuksi.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot