Purkaisitko kilpesi?

Runoilija ComeCloser

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2011
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 18:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1988

 

Jälleen kerran surra saan,
miten kaikki näin sattuukaan?
Sun sydän nähnyt pahaa vaan,
ei kykene rakastamaan,
voisko muuta odottakkaan.
Alkaisipa sitä jo vähän oppimaan.
Ehkä mä voisin auttaa,
toivoa paremmasta antaa,
auttaa sun sydäntä jälleen rakastamaan.
Luulen että tarvisit vain kannustusta,
kehuja ja monta halausta.
Runsasta huomiota,
pyyteetöntä rakkautta.
Sitä sulle niin antaa tahtoisin,
mutta asioita siten vain mutkistaisin,
sillä kuitenkin väärällä tavalla tuntisin.
Haluan silti oman osani tehdä,
jos annat, myös sun vierellä seistä.
Kaiken tukeni sulle tahdon antaa,
jos siipesi eivät aina jaksa kantaa.
Sun tuskasi myös mulle tuskaa aiheuttaa,
siis pyydän, anna mun sua jotenkin auttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot