Rakastan.

Runoilija ComeCloser

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2011
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 18:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1988

 

Sun katse.

Se vei multa jalat alta heti ensi hetkistä lähtien.

Se saa mut heti hymyileen.

Mun sydän alkaa pamppaileen.

Syvemmin ku koskaan tunnen.

Sun katse kertoo että välität.

Välittämällä teet musta kokonaisen.

Sun silmät, sun huulet, sun hymy.

Niitä ajatellen jaksan taas

myös hetket ku et oo mun lähellä.

Kun katseemme kohtaavat

tekee mieli heti hypätä sun syliin,

tuntee kädet ympärilläni.

Tässä on mun paikka,

sun vahvoilla käsivarsilla.

Kuiskaat sanat mun korvaan

enkä meinaa uskoo et tää on tapahtunu.

Miten nopeesti tunteet onkaan syvemmiks muuttunu.

Sun katse kertoo et oot kaikkea sanomaasi tarkoittanu.

Myös sä kaikista tärkein oot mulle,

tää juttu merkkaa paljon mulle.

Miten kaikki voiki niin hyvältä tuntua.

tuun sun lähelle ja vastaan sulle:

"Niin mäki sua!"

Selite: 
M <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi joi!
Kerrassaan ihana, suloinen.
Tekisi mieleni rutistaa tämä halaukseen.
Sai minut muistamaan.
Pidin kovasti.

hyvää kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot