Rakkautta pieninä pisaroina

Runoilija ComeCloser

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2011
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 18:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1988

 

Pieninä pisaroina

saan sun huomiota.

Hetkinä lyhyinä

varastan sun aikaas.

Sillä et sitä itse anna,

et kai rakkauteeni luota.

Miten saisin sut vakuuteltua,

tää ei oo mitään huijausta

vaan ihan aitoa tunnetta.

Mut kerrothan heti

jos asiat toisin on sun puolelta,

sä et tunne sitä samaa tunnetta,

et mua rakasta.

Sillä vasta kun annat tunteiden tulla,

uskallat ne vastaanottaa,

ja toiselle jakaa,

huomaat

mitä tosirakkaus tarkoittaa.

Enemmän kuin mitään muuta

toivon ettet lähde mun luota,

avaat sydämes mulle,

ja monille ihanille tunteille.

Silloin lupaan tehdä parhaani,

että olisin se oikee sulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kertovaa,toteavaa runoutta.
Aitous heijastuu tästä runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot