Varovainen toive

Runoilija ComeCloser

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2011
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 18:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.11.1988

 

Annoit mulle yhden illan,
tahtoisin niitä vielä paljon lisää.

Hymyilit mulle,
sen haluaisin nähdä vielä satoja kertoja.

Halattiin, suudeltiin, tunnuit hyvälle.
Niin lämpimälle, hellälle ja turvalliselle siinä mun lähellä.

En alkanut höpöttelee vakavia,
mitä melkein aina vahingossa teen.

Koska pelkäsin sun säikähtävän
mun surua ja synkistelyjä.

Eikä ees ollut tarvetta miettiä synkkiä asioita,
kun olo oli niin hyvä siinä sun lähellä.

Ilta oli niin ihana että lähtösi tuntui haikealta.
Myöhemmin kerroit itsekin viihtyneesi.

Uskallan varovaisesti lähettää sulle lentosuukon iltaisin.

Samalla toivon mielessäin tästä jotain suurta syntyvän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kiva ja toiveikas runosi :)

Runo täynnä lämpöä ja onnellisuutta <3

 

Käyttäjän kaikki runot