En ole myytävänä.

Runoilija Nataliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 11:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..•khih•V•khih•
.•nöff•••••nöff•
...•tuiff•••tuiff•
.....•mrr•mrr•
.........•y0•
 

En välitä merkki vaatteistasi
en hienoista just leikatuista hiuksistasi
enkä välitä sun suosiostasi
rikkaudestasi
tai muskelistasi

En välitä sun villasta
enkä upeasta Audista
en välitä lainkaan sinusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Reipas Steitmentti!

hyvä, vahva runo.
eikä rahalla voi sitäpaitsi rakkautta ostaakaan. :)

Tuttua tunnetta ja tunnelmaa...
kaikkea ei ole rahalla saatavana.

 

Käyttäjän kaikki runot