valheet

Runoilija Nataliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 11:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..•khih•V•khih•
.•nöff•••••nöff•
...•tuiff•••tuiff•
.....•mrr•mrr•
.........•y0•
 

Sanotaan että rakkaudesta ollaan sokeita,
tänään silmäni näkevät sen
Olen veljeni rinnalla vanhemmille mitätön
En ole totuuden arvoinen, aavistin sen
tuska näkemästä on mahdoton

Kun oma veli ei välitä teoista
aiheuttaa petoksia mun maailmaan
kun minä en ala sietää valheita
vanhemmat ovat valheiden puolella

Pyrin yksin tieni kulkemaan
yritys on kova mutta niin on totuuskin
en ala itseäni säälimään
jatkan yksin tästä, suureen maailmaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullista. Voimia sinulle.

 

Käyttäjän kaikki runot