Enää muisto :(

Runoilija Nataliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 11:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..•khih•V•khih•
.•nöff•••••nöff•
...•tuiff•••tuiff•
.....•mrr•mrr•
.........•y0•
 

Päivät kuluu mutta kaipuu jää
yksin on vaikeaa nukahtaa
uusi rutiini ei sovi elämääni
kuka nyt ulkoiluttaa minua?
kuka tukee ja kuuntelee
odottaa kotiin ja häntää heiluttelee?
ei ole öisin lämmittäjää
Paras ystävä on nyt taivaassa

Hetki sitten olit rakas todellinen
nyt olet enää muisto..

Selite: 
Ikävä sua turri<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot