Manipuloitu

Runoilija Nataliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 11:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..•khih•V•khih•
.•nöff•••••nöff•
...•tuiff•••tuiff•
.....•mrr•mrr•
.........•y0•
 

Yritän ymmärtää asioita
Joita et tehnyt joita et sanonut
Siitä huolimatta musta kiinni pitänyt
Pienen määrän aikaasi käyttänyt
Antanut ymmärtää
Minusta tykkäävän
Tekemättä sanomatta mitään
Kuin manipuloitu olisin mä
Sinisii silmiisi hukkunu
En kuullut enkä nähnyt mitään
Enkä halunnut mitään muuta

Tiedän ettei meillä voisi olla tulevaisuutta
Tiedän etten voisi olla ainoa
Tiedän että turhaan
Mutta en kykene lähtemään

Pieniä määriä lauseita
Vain muutama tapaaminen
Muutama kohteliaisuus
Ja muutama suudelma
Manipuloitu tähän jäämään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot