Nimetön

Runoilija Nataliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2004
Viimeksi paikalla: 17.4.2016 11:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

..•khih•V•khih•
.•nöff•••••nöff•
...•tuiff•••tuiff•
.....•mrr•mrr•
.........•y0•
 

jos kuvittelet merirosvot laivalle
laiva räjähtänyt palasiin
kyllä he löytäväät vielä rannalle
niinkuin minä löydän oman rajani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot