Kylmä-pihlava

Runoilija Tyhjä Arkku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuosituhansien historian
harteillaan kantaa
kynneleet ja hymyt
sotaa ja rauhaa

Nöyrät laineet lyövät
Hanhisen kivirantaan
Perääntyvät, antavat rauhaa
voimia kerättyään, taas pauhaa

Takana kahden niemen
Vihitynmaan rinki
välissä kahden kielen
hiljainen hetki

Historia naisen, ja miehen

Välkkyy viimeisenä
Kylmä-pihlavan hohde
ilmaan kylmään, nostaa käden Luotsi

Rakkaudella onnen toivottaa, hiljaa huokaa
Pitkä on ulappa, valoseuraava jo Ruotsi
Välissä kahden kielen, historia

kahden kansan, kahden ihmisen
Naisen, ja miehen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot